banner47

Bir gecede fenomen oldu! Nur Esin adeta Dijital Güzin Abla...

Bir gecede fenomen oldu! Nur Esin adeta Dijital Güzin Abla...
banner3

Son aylarda, kadın ve erkek üzerine yaptığı nokta atışı tespitleri TikTok platformunda cesurca kendine has bir üslupla dile getiren Nur Esin, bir gecede nasıl fenomene dönüştüğünü bol kahkahalı geçen bir sohbetle ABDpost.com editörü Özlem Özgüt Yörekli'ye anlattı.Özlem ÖZGÜT YÖREKLİ / ABD (İGFA) - İstanbul'da yaşayan ve asıl işi gümüş ithalatı olan 32 yaşındaki Nur Esin,  2,5 ayda 200 bin takipçiye ulaştığı TikTok'ta ve ardından açtığı Instagram'da fenomene dönüştü.

Nur Esin kendine has bir üslupla bazen sert, bazen esprili, bazen de çekinmeden argo kullanarak daha önce hiç denenmemiş bir tür oluşturdu sosyal medyada.

Sadece kadın ve erkek ilişkilerini ele aldığı içerikler üreten Esin'in TikTok'a giriş hikayesi ise çok ilginç...

Müthiş bir gözlem yeteneğine sahip olan Esin, sadece 15 saniyede anlatmak istediğini paylaştığı anda videolarının yüzde 90'ı viral oluyor.

Hiçbir zaman fenomenliğe özenmediğini ifade eden Esin, çok iyi konuştuğu ve hep güldürdüğü için arkadaş çevresinde devamlı dijital mecrada yer alması önerisiyle karşılaştığını kaydetti.

Sözünü hiç esirgemeyen Esin'in, takipçileri de son derece entelektüel, meslek sahibi, kaliteli bir kitle çoğunluğu oluşturuyor.

DİJİTAL GÜZİN ABLA

Her bir paylaşımının altına yüzlerce yorum alan Esin'i yaptığı tespitlerden ötürü ilişki uzmanı addedip özelden mesaj atan bir dolu takipçisi de var.

Adeta günümüzün dijital Güzin Ablası o. Gelen mesajları görseniz ciddi ciddi eşiyle, kayınvalidesiyle yaşadığı sorunlar için yardım isteyen insanlar var.

Kendisi kadar çoğunlukla üzerinde oturarak çektiği videolardaki sandığı da meşhur Esin'in.

https://youtu.be/Xn7V4_S4c1k

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER