banner47

Tunç Soyer öğrencilere yurt kiraladı

Tunç Soyer öğrencilere yurt kiraladı
banner3

İZMİR (İGFA)-  İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, öğrencilere destek verdi. Kapasitesi dolan yurtların dışında özel yurt ve ev fiyatlarındaki artışlar nedeniyle eylem yapan üniversite öğrencilerine destekler devam ediyor.

Ülke genelinde yapılan " Barınamama Hareketi" adı altında başlatılan eylemler üzerinde Başkan Soyer, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda öğrencilerin barınması için iki tane yurt kiraladıklarını duyurdu. Başkan Soyer, "Kira artışları nedeniyle öğrencilerimizin yaşadığı mağduriyetin farkındayız. Gençlerimiz için Buca ve Bornova'da iki yurt kiraladık. Özel yurt sahipleriyle ise kontenjan için görüşmelerimiz devam ediyor. Bu ülkenin geleceğini, sokakta sahipsiz bırakmayacağız."dedi.

 

Kira artışları nedeniyle öğrencilerimizin yaşadığı mağduriyetin farkındayız.Gençlerimiz için Buca ve Bornova'da iki yurt kiraladık. Özel yurt sahipleriyle ise kontenjan için görüşmelerimiz devam ediyor.Bu ülkenin geleceğini, sokakta sahipsiz bırakmayacağız.— Tunç Soyer (@tuncsoyer) September 22, 2021

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER