banner47

Sivas'ta inşaat sektörü 'ortak akıl'da buluştu

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin “Şehrimizi Birlikte Yönetiyoruz” başlıklı istişare toplantıları kapsamında kentteki mimar, mühendis ve inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.

Sivas'ta inşaat sektörü 'ortak akıl'da buluştu
banner3

SİVAS (İGFA)- Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Başkan Bilgin’in yanı sıra; STSO Başkanı Mustafa Eken, Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Sıtkı Eminoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.


Toplantıda ilk olarak söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, Sivas’ın ve Türkiye’nin damarının mühendislik, mimarlık ve inşaat sektörü olduğunu belirtterek, sektörde yaşanan sıkıntılar odaya geldiği zaman hemen ilettiklerini ve ne zaman bir talep ile gelinse yardımcı olunduğunu belirtti. 

Konuşmasında ortak akıl ve istişare vurgusu yapan Başkan Bilgin ise Sivas Belediyesi olarak önceliklerinin şehri ileriye götürecek, şehirde üretimi istihdamı artıracak ve şehre

kimlik katacak, vizyon verecek projeleri hayata geçirmek olduğunu söyledi. Bilgin, bu noktada tüm STK’ları ve her sektörü paydaşları olarak gördüklerini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23