banner47

Şehit memur Bursa'dan Ağrı'ya uğurlandı

Şehit memur Bursa'dan Ağrı'ya uğurlandı
banner3

Bursa'da cezaevi servis otobüsüne yönelik sabah saatlerinde gerçekleşen terör saldırısında şehit olan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Ağrı'ya gönderildi.BURSA (İGFA) - Bursa'da terör saldırısında hayatını kaybeden infaz koruma memuru Cengiz Yiğit için Yenişehir Havalimanı'nda tören düzenlendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Sayın Bekir Bozdağ, Bursa Valisi YakupCanbolat ile Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve il protokolünün katılım sağladığı tören ilk olarak Bursa Adliyesi önünde düzenlendi. Daha sonra omuzlarda taşınan şehit İnfaz ve Koruma Memuru Cengiz Yiğit’in cenazesi Yenişehir Havalimanı'na getirildi.

Burada ise infaz koruma memurları, şehidin tabutunu omuzlayarak tekbirler eşliğinde askeri uçağa taşıdı. Cengiz Yiğit'in cenazesi Bursa'dan memleketi Ağrı’ya uğurlandı.

Törenler sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Makamın âlî olsun Şehidim. Gözünden sakındığın evlatların, ailen bize emanet..." notuyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER