banner47

Sakarya, sağlık çalışanlarını ücretsiz taşıyacak

Sakarya Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Mart 2020’den itibaren ülkemizde etkisinigösteren Koronavirüs salgınında canlarını ortaya koyarak çalışan sağlık çalışanlarınaücretsiz ulaşım desteği sağladı.

Sakarya, sağlık çalışanlarını ücretsiz taşıyacak
banner3

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ekrem Yüce’nin hassasiyetle üzerinde durduğu koronavirüs ile mücadelede Büyükşehir Belediyesi, maske imalatı, ücretsiz maske dağıtımı, esnafa ve ihtiyaç sahiplerine sosyal destek gibi birçok çalışmayı hayata geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ise Başkan Ekrem Yüce’nin talimatlarıyla COVID-19 salgınıyla mücadelede en ön saflarda yer alan sağlık çalışanlarına destek sağladı. Bu kapsamda haftanın her günü ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının gerçekleştiği günlerde 8 ayrı güzergâhta ‘H’ hatları kurularak ilçelerde yaşayan sağlık çalışanları şehir merkezinde yer alan tüm özel ve devlet hastanelerine sağlık personellerinin ücretsiz bir şekilde taşınması sağlandı.

Ulaşım Dairesinden yapılan açıklamada, pandeminin ilk ortaya çıktığı günden itibaren gerekli önlemleri almaya başladıklarını, Sakarya Büyükşehir ve iştiraklerine ait otopark ve yol kenarı parklanma alanlarında sağlık çalışanlarına ücretsiz kullanım hakkı sağladıkları belirtildi. Açıklamada mart 2020’den bu yana toplamda 900 bin sağlık çalışanımıza ücretsiz biniş imkânı sağlandığı söylendi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23