banner47

MÜSİAD Bursa'dan Ramazan öncesi öncü destek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala üyelerinin bağışlarıyla oluşturulan erzak paketlerini, Kızılay Osmangazi Şubesi ile birlikte organize ettiği programla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

MÜSİAD Bursa'dan Ramazan öncesi öncü destek
banner3

BURSA (İGFA) - MÜSİAD Bursa Şubesi, birlik beraberliğin ve paylaşmanın en üst düzeyde olduğu ramazan ayı öncesinde, yardım çalışmalarını Kızılay Osmangazi Şubesi ile birlikte organize etti. Şube üyelerinin bağışlarıyla oluşturulan erzak kolileri, 35 ekiple birlikte 120 aileye dağıtıldı.

Dağıtım öncesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen MÜSİAD Bursa Şubesi ve Kızılay Osmangazi Şubesi temsilcileri, örnek bir davranışa imza attı. Konuyla ilgili değerlendirme yapan MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, dernek üyelerinin Ramazan gelmeden sergiledikleri örnek davranış dolayısıyla teşekkür etti. Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay ise, 6 aydır ihtiyaç sahiplerinin araştırmasını yaparak ihtiyaçlarını belirlediklerin anımsatarak, yardımları bu doğrultuda doğru yerlere ulaştırdıklarını söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23