banner47

MSB: Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam!

MSB: Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam!
banner3

Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 9 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirilirken, Pençe-Kilit operasyonunda da şu ana kadar 30 terörist etkisiz hale getirildi.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, terörle mücadeleye yönelik bugünkü faaliyetlere ilişkin bilgi paylaşımında bulundu.

Bakanlık sosyal medya hesabından, Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığındaki 9 PKK/YPG’li teröristin komandolar tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Açıklamada, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmıyor, kalmayacak. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz" denildi.

Öte yandan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. PENÇE-KİLİT Operasyonu'ndaki son duruma ilişkin soru üzerine Bakan Akar, son derece ayrıntılı bir planlama ve uzun süreli çalışmanın ardından PENÇE-KİLİT Operasyonun başlatıldığını kaydederek, "İkisi bu sabah olmak üzere şu ana kadar toplam 30 terörist etkisiz hâle getirildi. Arama ve tarama faaliyetlerimiz devam ediyor. Bunların sonucunda bu sayıların daha da artacağını söylemek yanlış olmaz"  ifadelerini kullandı.

https://youtu.be/6she54Vrak4

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23