banner47

Malatya'da park ve refüjler yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler şehir genelinde refüjlerde ve parklarda budama, fidan dikimi, çimlendirme ve temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Malatya'da park ve refüjler yenileniyor
banner3

MALATYA (İGFA)- Park ve Bahçeler Şube Müdürü Ahmet Turan Özbey, Malatya Büyükşehir

Belediyesi olarak ilkbaharın gelmesiyle beraber parklarda, refüjlerde ve yeşil alanlarda başlattıkları temizlik, yenileme, fidan dikimi, budama ve form budamalarına devam ettiklerini belirtti.

Ekiplerin çalışmalarını Yeni Stadın olduğu alanda Yoncalı kavşakta sürdürdüklerini belirten Özbey; "Yoncalı kavşakta olduğu gibi diğer bütün kavşaklarımızda yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Yeni kavşaklarımızda fidan dikim ve çimlendirme çalışmalarımızı başlattık ve yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Aynı zamanda cadde ve sokaklarda ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Bu sene geçtiğimiz dönemlerden farklı olarak her cadde ve sokağı farklı olarak ele aldık. Her caddenin kendi bütünlüğü içerisinde fidanlarını seçerek aynı tip fidan, şaşırtmalı veya tek düze fidan seçimine gittik. Bu sene daha düzenli ve intizamlı bir dikim sezonu geçirdik” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23