banner47

Malatya Büyükşehir icraatın içinden iki yılı değerlendirdi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, basın mensuplarıyla bir araya gelerek iki yıllık görev süresi içerisinde yapılan hizmet ve yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

Malatya Büyükşehir icraatın içinden iki yılı değerlendirdi
banner3

MALATYA (İGFA) - Malatya halkının büyük teveccühüyle Şehrü’l Emin olarak hizmet etmek için halk tarafından görevlendirildiklerini ifade eden Başkan Gürkan, yapılan çalışmaları sinevizyonda başlıklar halinde basın mensuplarıyla paylaştı. Katılımcı, sosyal, kültürel,  çevrenin ve yeşilin korunması ve hizmet belediyeciliği başlıklarında yapılan çalışmaları anlatan Başkan Gürkan, Malatya’nın en önemli yatırımlarından olan Şire Pazarı ve Lisanslı Depoculukta Malatya’ya önemli bir ekonomik katkı sağlayacaklarını söyledi.

Başkan Gürkan, modern bir Şire Pazarının ihale sürecinin tamamlandığını ifade ederek, "Malatya’ya yakışır bir Şire Pazarı olması lazım dedik. İhalesini yaptığımız projemiz inşallah Malatya’ya yakışır şekilde olacak. İçerisinde kayısının bütün aşamalarıyla görselleştirildiği müzesi, Malatya’ya yakışacak ticari alanları, sosyal tesisleri, sosyal donatıları, kütüphaneleri, toplantı salonları ve konferans salonlarıyla modern anlamda bir alanı Malatya’mıza kazandıracağız" diye konuştu.

Hizmet Belediyeciliği hakkında da yaptıkları yatırım ve hizmetlerle ilgili kısa kısa bilgiler veren Başkan Gürkan; yatırılarını sürdürüdkleri ve yapacakları çalışmaların detaylarını paylaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER