banner47

KO-MEK'ten çocuklara 23 Nisan hediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK Vefası kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında kursiyerler tarafından örülen amigurumi oyuncaklar ve çocuklar için yapılan sırt çantaları çocuklara hediye edildi.

KO-MEK'ten çocuklara 23 Nisan hediyesi
banner3

KOCAELİ (İGFA)- KO-MEK Darıca ve Yenikent Kurs merkezlerinde eğitim gören örgü ve giyim kursiyerleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu kez çocuklar için ürettiler. Kursiyerler, emek ve sevgiyle yapılan oyuncaklar ve çantalar çocuklar için birer oyuncak ve sırt çantasına dönüştürmenin mutluluğunu yaşadı. Yaklaşık 2 ay boyunca hazırlanan hediyeler 23 Nisan'da Kassel Şehri Yahya Kaptan Çocuk Evleri ve Çayırova Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara hediye edişldi.

Kurs yöneticilerinin titizlikle paketlediği hediyeler pandemi dolayısıyla ziyaretlerin yasak olduğu çocuk evleri yöneticilerine teslim edilerek minik kalplere ulaşması sağlandı.

Öte yandan KO-MEK Yenikent Kurs Merkezi giyim ve şiş örgü kursiyerleri oyun odasına gelen çocuklar ve Pandemi nedeniyle evde olan çocukları için sürpriz yaparak etkinlik elbiseleri dikti. Palyaço ve çeşitli eğlenceli elbiseler diken kursiyerler 23 Nisan öncesinde çocuklarla birlikte eğlenerek bu anlamlı günde unutulmaz anlar yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2021, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23