banner47

İzmit'ten ailelere ramazan desteği

İzmit’te yaşayan zor durumdaki ailelerin yılın her gününde, ihtiyaç duydukları her anda yanında olan İzmit Belediyesi, Gıda Bankası ve Dost Eller Mağazası birçok konuda hassasiyetle destek veriyor.

İzmit'ten ailelere ramazan desteği
banner3

Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ)

İzmit Belediyesi, ramazan ayında mübarek günlere özel iyilik hareketi başlatarak dar gelirli ailelerin sofralarına bereket götürüyor. Belediyenin imkanları ve hayırsever vatandaşların bağışlarıyla hazırlanan gıda kolileri ve sıcak iftar yemekleriyle ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren, yemek yapabilecek durumda olmayan İzmitlilere kardeş eli uzatıp ‘Yalnız değilsiniz’ diyor.

DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Geçen yıl ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği göndermek için başlattığı destek kampanyası, kısa sürede Edirne’den Artvin’e, Mersin’den Samsun’a, İzmir’den Erzincan’a ülke çapında iyilik hareketine dönüşen İzmit Belediyesi, bu yıl da kampanyayı sürdürdü. Bağışları; Ramazan paketi ve iftar desteği olarak iki ayrı kategoride kabul eden İzmit Belediyesi, “Ramazanın bereketi paylaşmaktadır” diyerek tüm hayırseverleri komşularını gözetmeye davet ediyor.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, bağışçıları www.iftarizmitbel.com adresini ziyaret etmeye, iftar yemeği ve gıda kolisi yardımında bulunarak bir başkasına iyilik yapmanın huzurunu paylaşmaya çağırıyor. Öte yandan İzmit Belediyesinin Kardeş Eller projesi kapsamında da tüm bağışlar www.izmitkardeseller.com sitesi üzerinden kabul edilerek İzmitli ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23