banner47

İstanbul İplik Fuarı Şubat ayında açılacak

İstanbul İplik Fuarı Şubat ayında açılacak
banner3

Hazır giyim ve tekstil sektörünün en önemli ham maddesi olan iplik endüstrisinde faaliyet gösteren üreticiler 18. kez Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya gelecek. Tüyap tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, 24-26 Şubat 2022 tarihlerinde sektördeki tüm yenilikleri gözler önüne serecek.

İSTANBUL (İGFA)-Tüm dünyada yıldızı parlayan hazır giyim ve tekstil sektörü, başarısının gücünü iplik endüstrisinden alıyor. Başta pamuk olmak üzere ülkemizin iplik endüstrisindeki üretim ve ihracat kapasitesi her geçen yıl daha da artıyor. Konusunda bölgenin en önemli fuarlarından biri olan İstanbul İplik Fuarı yükselen Türk tekstil sektörünü dünyanın en büyük üreticileriyle Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 24-26 Şubat 2022 tarihlerinde bir araya getirecek.

Bir önceki İplik Fuarı, 22 ülkeden 296 firma ve firma temsilciliği ile 86 ülkeden 8.372 profesyonel ziyaretçiyi 15,250 metrekarelik alanda bir araya getirdi. Fuara Bulgaristan, Cezayir, Fas, Hindistan, Mısır, Özbekistan, Rusya, Tunus, Ukrayna ve Pakistan başta olmak üzere önemli alım heyetleri geldi. Bu sonuçlardan alınan güçle bu yıl 300’ü geçen katılımcı firmayla, 10 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırlanması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23