banner47

Gelecek Partili Bozyokuş: "Bu buhrandan ancak seçimle çıkarız"

Gelecek Partili Bozyokuş: "Bu buhrandan ancak seçimle çıkarız"
banner3

Gelecek Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Yılmaz Bozyokuş, Metropoll Stratejik ve Sosyal Araştırma Şirketi'nin hayat pahalılığına ilişkin yaptığı anket üzerine konuştu. Başkan Bozyokuş, "Yaşanan bu buhran ancak yapılacak bir seçimle çıkılabilir" dedi.İSTANBUL (İGFA)- Metropoll’ün yaptığı ankete göre, katılımcıların yüzde 95’i hayat pahalılığını kabul ederken sadece yüzde 5’lik bir kesim "Hayat pahalılığı yok" yanıtını verdi. 

Anketlere ve sokağa baktığımızda insanların geçimini zor sağladığının görüyoruz diyen Gelecek Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Yılmaz Bozyokuş, " İnsanlar bir şey almaya gidince fiyat pahalılığından şoka giriyor. Özellikle gençler arasında bu durumun çok sık yaşandığını gözlemliyoruz. Kendilerine üst baş almak isteyen insanlarımız fiyatlar karşısında şoka uğruyor. Bir mağazadan diğerine giriyor ama elleri boş çıkıyor" ifadelerini kullandı. 

BU FİYATLARDA O ANKET SONUÇLARI DOĞAL 

Başkan Bozyokuş, "Bahsettiğim kısım sosyal hayattan bir kesitti. Bunun bir de mutfak kısmı var. Yine insanlar alışverişe gittiklerinde ayakları bir ileri iki geri giderek markete giriyor. Geçmişte yağ kuyruğu diyerek örnek gösterdiğimiz durumdan daha garip hallerle karşı karşıya kalıyoruz.

Kelepçelenen yağlar, alarm takılan yağlar gibi görüntülerle muhatap oluyoruz, bu çok acı verici. Asgari ücretle geçinmeye çalışan milyonlarca insanın kira, fatura, alışveriş derken cebinde 5 kuruş para kalmıyor. O nedenle yapılan ankette çıkan oran gayet doğaldır" dedi. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23