banner47

Denizli Büyükşehir’den can dostlar için eğitim

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği hükümleri kapsamında "Yerel Hayvan Koruma Görevlisi" eğitimi verdi.

Denizli Büyükşehir’den can dostlar için eğitim
banner3

DENİZLİ (İGFA) -  Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü işbirliği ile 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda Yerel Hayvan Koruma Görevlisi eğitimi verildi.

Vatandaşların sokak hayvanlarının bulundukları bölgede yaşam sorumluluğunu üstlenmeleri için verilen eğitim programı Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda düzenlendi. Eğitime, Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Ramazan Değirmenci, eğitmenler ve hayvanseverler katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı Veteriner Hekimi Elvan Alkaya, burada hayvan bakım ve beslenmesi, hasta hayvanın tanınması, kedi ve köpeklerde paraziter hastalıklar ve zoonoz hastalıklar (insan ve hayvanların birbirine bulaştırabildikleri hastalıklar) konularında bilgi verdi.

Eğitim sonunda hayvanseverlere katılım belgeleri Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ramazan Değirmenci ve beraberindekiler tarafından takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23