banner47

Çocuklar Kocaelispor tezahüratı yapacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor’un 55. kuruluş yıl dönümü ve Dünya İzmitliler Günü’nde, tezahürat videolarını belediyeye gönderen Kocaelisporluçocukları sürpriz hediyelerle sevindirecek.

Çocuklar Kocaelispor tezahüratı yapacak
banner3

KOCAELİ (İGFA)- Kocaelispor’un kuruluş yıldönümü olan 24 Nisan’ı, Dünya İzmitliler Günü ilan eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bu özel günü İzmitlilere hediye etti. İzmit Belediyesi, Kocaelispor’un kuruluş yıldönümü ve Dünya İzmitliler Günü’nde yeşil-siyahlı formaya gönül veren çocukları sevindirecek. 23 Nisan bitimine kadar İzmit Belediyesi’ne en fazla 20 saniyelik video gönderen çocuklar sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Çocukların Kocaelispor sevgisini pekiştireceklerini belirten Hürriyet, “Hepinizin bildiği gibi 24 Nisan 2021, yeşille siyahın hayat bulduğu şanlı Kocaelispor’umuzun 55’inci yılı. Bizler için çok kıymetli olan bu önemli günde Kocaelisporlu çocuklarımız için çok anlamlı bir etkinlik düzenliyoruz. Kocaelispor tezahüratlarını söyleyerek bizlere ulaştıran, Kocaelispor’umuzun geleceği olan çocuklarımız için birbirinden güzel hediyeler hazırladık. Haydi çocuklar! Sosyal medya hesaplarımızdan da paylaşacağımız Kocaelispor tezahüratı videolarınızı 0532 166 41 41 numaralı whatsapp hattına bekliyoruz. Tribünde de dediğimiz gibi ’Vazgeçme. Sen asla pes etme. Adım adım yürüyoruz zafere’” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23