banner47

CHP Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Ümit Balta'dan sert açıklama.!

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ümit Balta ekonomi gündemiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu.

CHP Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Ümit Balta'dan sert açıklama.!
banner3

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ümit Balta yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sizin yaptığınızı Gavur yapmazdı

Kıymetli vatandaşlarımız,

Akp'nin rant ve çıkar ilişkisi üzerine kurulu siyasi ve ekonomik politikaları sebebiyle; Güzel memleketimizde enflasyon oranı, son 40 yılın en yüksek oranına ulaşmış olup, petrol fiyatları 13 liralara, ikinci el araba, kira ve gıda fiyatları tarihte görülmemiş zirvelere dayanmıştır. Bu negatif durum, vatandaşlarımızı her geçen gün daha fazla ümitsizliğe sevk etmesine rağmen, Akp yönetimi tarafından halkı yanıltmaya yönelik açıklamaların ardı arkası kesilmiyor.

Düne kadar, değerli vatandaşlarımıza soğan ekmek ve simitten başka gıdayı bile layık görmeyenlere karşı, bu durumu hazmedemeyen bizler; her fırsatta memleketimizde aç yatan milyonlar olduğunu, sesimiz çıktığı kadar anlatmaya çalıştık. “karınlarına kuru ekmek giriyorsa aç değillerdir, bunlar boş laflar” diyen akp hükumeti şimdide, seçimi kaybetme korkusuyla,  swap olarak gelen rezervlere, bile göz diken açıklamalarda bulundu. 

Akp 20.dönem Rize milletvekili Şevki Yılmaz, katıldığı bir canlı yayın programında 
“Seçimler yavaş yavaş yaklaşırken seçimi kazanmak için Ülkenin geleceğini ipotek altına alacak her türlü harcamayı yapmalıyız. Hazinedeki 700 ton altını ve merkez bankasının döviz rezervlerini  harcamalı ve seçimi kazanmalıyız. Kazanamazsak bile arkadan gelenlere hiç bir şey bırakmamalıyız” dedi.

Bu oyunlara, umursamazlığa, yalanlara, kısaca aklımızla dalga geçilmesine tepki gösteren vatandaşlarımız, hain ilan edilmektedir. Vatandaşlarımızın sesini duyurmak için başvurulacak her türlü hukuki yol, hukuksuzca engellenmektedir. Bize düşen ise, geçmiş nesillerin kan dökerek bize emanet ettiği bu vatanı, masa başı oyunlarla gelecek nesillerin umutlarını tüketenlere karşı bir olup korumaktır.  Bu devlet 1 günde kurulmadı, 1 kişiyle yıkılmaz. Yılmadan, usanmadan Akp zulmüne karşı tek ses olmalıyız. Muhalefet artık bu ülkede 85 milyon vatandaşın hepsidir…

Saygılarımla"

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gemlikli
Gemlikli - 2 yıl Önce

Pkkya mı oy verek nabak

A.A.
A.A. @Gemlikli - 2 yıl Önce

Yazım yanlışından ve bunu okuyan gözlerimden özür diyorum.. keşke birazcık olsun açıp okuma, öğrenme,gelişme hevesiniz olsa ama siz ve sizin gibiler olduğu yerden saymaya mahkum.

Sallamayin ziya
Sallamayin ziya - 2 yıl Önce

Sizin 10 lafinizdan 9.9 yalan mk birde cikip aciklama mi yapiyorsunuz bu zaman kadar gozle gorulur ne yapabildiniz ki basariniz neki konusuyorsunuz belediyeciligi basaramayan chp ulkeyi mi yonetceniz guldurmeyin kendinize artik

Mustafa AZAKLI
Mustafa AZAKLI - 2 yıl Önce

Siz ilkönce geçmişinize bir bakın zülmün ismi CHP emekliye maaş kumanya kıtlığı hastane kuyrukları daha nicesini sayarım lakin ve en önemlisi PKK ya kol kanat oldunuz belediye kadrolarına aldınız bu millet bunu hesabını sorar siz ve sizin gibilerine

İbrahim
İbrahim - 2 yıl Önce

Tamam anladık bunları biliyoruz.durum iç açıcı değil fakat sizdende bir halt olmaz,durum daha kötü olsun malum iktidar değişsindiye yapmadığınız kahbelik yok. Değişim istiyen vatandaş sizin kaypak siyasetimiz yüzünden tekrar AKP'ye oy veriyor.sizinde malum iktidardan farkınız yok.

Çetin Karahan
Çetin Karahan - 2 yıl Önce

Ağzınıza sağlık

SIRADAKİ HABER