banner47

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ortak canlı yayında

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ortak canlı yayında
banner3

CHP Bursa Milletvekili ve PM Üyesi Orhan Sarıbal, Özge Demir'in hazırlayıp sunduğu "Perspektif" programı aracılığıyla İGF TV üyesi tüm medyalara canlı yayın konuğu oldu. Toplumun siyasette çatışma dilinden bıktığını ifade eden Sarıbal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ülkede toplumsal barış için bir şans olduğunu söyledi.BURSA (İGFA) - CHP Bursa Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Orhan Sarıbal, 'Perspektif' programına konuk oldu.

Milletvekili Sarıbal; İGF TV, Güncel Haber 16 ve Gemlik Basın TV ortak yayınında gazeteci Özge Demir'in sorularını yanıtladı.

Sarıbal, Bursa ve Türkiye’nin genel durumunu ekonomik yönden değerlendirdi.

https://youtu.be/2nWK-ePX9vk

İktidarın 20 yıl boyunca uyguladığı politikalarla tarımı bitirdiği gibi ülkeyi de açlığın kıyısına getirdiğini söyleyen Milletvekili Sarıbal, Suriyeliler konusunda da görüşlerini paylaştı.

"TOPLUM ÇATIŞMA DİLİNDEN BIKTI..."

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki siyasi dil hakkında da değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Sarıbal, toplumun çatışma dilinden bıktığını söyledi. Özdağ ve Soylu ile ilgili yorum yapmak istemediğini söyleyen Sarıbal, "Onlara söyleyeceğim bir şey yok. Bunlar aynı yapılaşmanın insanlarıdır" dedi.

İstanbul Sözleşmesi uluslararası sözleşme olduğu için tüm kadınlar için önemli bir haktır ve sonuna kadar savunacağız.

"KILIÇDAROĞLU BİR ŞANS..."

6'lı millet ittifakıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Sarıbal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partinin genel başkanı olmasının ötesinde iyi bir devlet adamı, bürokrat, maliyeci, sabırlı ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi. Sarıbal, Kılıçdaroğlu'nun bu ülkenin toplumsal barış ve Türkiye Cumhuriyeti'nin yeniden demokratik ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme kavuşması için bir şans olduğunu kaydetti.

Sarıbal, "Umut var, aydınlık var. Bir tek kişi bile eksik olmadan yarını birlikte inşa edelim" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28