banner47

Bursa'dan iki öğretmene eTwinning özel ödülü

Bursa'dan iki öğretmene eTwinning özel ödülü
banner3

Bursa'dan iki öğretmen, eTwinning projeleri kapsamında kurucu olarak yaptıkları çalışmalarda başarı göstererek Türkiye Özel Ödülüne hak kazandı.BURSA (İGFA) - Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı M. Hakan Bücük, eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, UDS yetkilileri ve akademisyenlerin katılımı ile Antalya gerçekleştirilen 12. eTwinning Ulusal Konferansı ödül töreninde Türkiye Özel Ödüllerini almaya hak kazanan öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

eTwinning projeleri kapsamında kurucu olarak yaptıkları çalışmalarda başarı göstererek Türkiye Özel Ödülüne hak kazanan Bursa'dan iki öğretmen, başarılarını ulusal boyuta taşıdı.

eTwinning 2022 Türkiye Özel Ödülü “Meslek Liseleri” kategorisinde 1.’lik ödülünü almaya hak kazanan Bursa Şehit Emre Karaaslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Eda Acar, kurucu olduğu "Career Clubs" isimli proje ile “Engelsiz eTwinning” kategorisinde 1.’lik ödülünü almaya hak kazanan Bursa İnönü Ortaokulu öğretmeni Melek Er ise kuruculuğunu yaptığı "Hayatın İçinde Özelim" isimli projesi ile Türkiye Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER