banner47

Başkan Avni Örki'den 10 Nisan mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yılı ile ilgili olarak mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Bu cennet vatanımızın güvenliği ve huzuru için 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan polis teşkilatımızın 176. yılını kutluyorum” dedi.

Başkan Avni Örki'den 10 Nisan mesajı
banner3

DENİZLİ (İGFA) - Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası ile ilgili Denizli'nin Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yazılı bir mesaj yayımladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın, kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve vatandaşların güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yaptığını ifade eden Başkan Örki, “Polislerimiz her an halkımızın yanında oluyor. Büyük bir özveri ile vatandaşlarımızın ve bizlerin güvenliği için gece gündüz çalışan polislerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar, milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız köklü kurumların başında gelmektedir. 1 yılı aşkın süredir devam eden Koronavirüs mücadelesinde de polislerimizin bu konuda gösterdikleri çaba da takdir edilesi bir özveri örneğidir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23