banner47

Bakan Soylu: "Musallat olmaya kalkanları enselerinden tutacağız"

Bakan Soylu: "Musallat olmaya kalkanları enselerinden tutacağız"
banner3

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milletin başına musallat olmaya kalkan kim varsa ensesinden tutup hakim karşısına çıkaracaklarını söyledi.ANTALYA (İGFA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı Stratejik Araştırmalar Kurulu 55. Toplantısı'ndaki konuşmada, Osmanlı'nın çıktığı yerlerde Batı ülkeleri tarafından nifak tohumları ekildiğini ve bölgenin sömürülmek için karıştırıldığını söyledi.

"Bizim istikametimiz, Milletimizin huzuru ve selametidir" diyen Bakan Soylu, "İstedikleri iftirayı atıp istedikleri yaygarayı koparsınlar; uluslararası örgüt elebaşından parkçı-değnekçisine, Milletin başına musallat olmaya kalkan kim varsa ensesinden tutup hakim karşısına çıkarmak boynumuzun borcudur" diye konuştu.

Hakkari'ye, Diyarbakır'a gidip "İHA'lar insanlarımızı teker teker öldürüyor" diye yalan ve iftira atanların, Türkiye'yi her konuda savunmasız bırakmak isteyenler olduğunu vurgulayan Soylu, kuklacılarının nerede olduğunu bildikleri kuklalar ve maşalarla bu ülke adına büyük bir mücadele verdiklerini dile getirdi.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1498621614518423555

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER