banner50
banner47

Bakan Bozdağ: Oyunları bozmaya ve hesap sormaya devam edeceğiz

Bakan Bozdağ: Oyunları bozmaya ve hesap sormaya devam edeceğiz
banner3

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör örgütleriyle etkin mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak, “Teröristlerin, terör örgütlerinin inlerine girmeye ve bu millete yaptıkları hain saldırıların her birinin hesabını sormaya devam edeceğiz” dedi. ANKARA (İGFA) - Ankara Hakimevi’nde düzenlenen iftar programında Adalet Bakanlığı personeli ile bir araya gelen Bakan Bozdağ, merkez ve taşra birimlerinde tüm personelin fedakarca görevlerini yerine getirdiklerini belirtti.

Bursa’da servis aracına yapılan saldırıda şehit düşen infaz ve koruma memuru Cengiz Yiğit ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır dileyen Bakan Bozdağ, terörle mücadelenin etkin ve kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin büyük ve kudretli bir devlet olduğunu ifade eden Bakan Bozdağ, Terörle sadece Cumhuriyet döneminde değil Cumhuriyet öncesi dönemde de mücadele ettiklerini kaydederek, Cumhuriyet döneminde 40 yıldır bölücü terör örgütü ve o terör örgütü ile işbirliği içerisinde olan daha nice terör örgütü ile etkin ve kararlı bir mücadeleyi sürdürüldüğünü söyledi.

"SURİYE'DE VE PEK ÇOK YERDE OYUNLARINI BOZDUK"

Terör örgütlerinin her birinin yabancı ülkelerin kucağına oturmuş, onlardan finans, silah, eğitim gibi pek çok destek aldıklarını öne süren Bakan Bozdağ, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ve bu devletin çalışanlarına, sivil insanlarına, askerine, polisine, zabıt katibine, hakimine, savcısına, infaz koruma memuruna bu devlete hizmet eden kim varsa herkese de saldırıyorlar. Terör örgütleri şunu bilmeli ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörle mücadelesini etkin ve kararlı bir biçimde bugüne kadar nasıl yaptıysa bundan sonra da bu kararlılık ve etkinlik artarak yapmaya devam edecektir. Teröristlerin terör örgütlerinin inlerine girmeye ve bu millete yaptıkları hain saldırıların her birinin hesabını sormaya hem terör örgütlerini kurgulayan hem de onların yularını elinde tutan yabancı güçlerin ve ülkelerinde ülkemiz ve bölgemiz üzerindeki oyunlarını hesaplarını bozmaya devam edecektir. Biz Suriye'de oyunlarını bozduk. Biz başka pek çok yerde oyunlarını bozduk. Türkiye üzerindeki de oyunlarını bozmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER