banner47

Aksaray Tahinlisi, iftarda pide ile birlikte evlere ulaştırılacak

Aksaray Belediyesi Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak iftar yemeği, gıda kolisi, ramazan pidesi ve Aksaray tahinlisi dağıtılacağını açıkladı.

Aksaray Tahinlisi, iftarda pide ile birlikte evlere ulaştırılacak
banner3

AKSARAY (İGFA)  - Aksaray Belediyesi’nin her yıl düzenli olarak mahallelerde düzenlemiş olduğu geleneksel mahalle iftarları COVID-19 salgını nedeniyle bu yıl yapılamıyor. Yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı Ramazan ayında geleneksel iftar programları düzenleyemeyen Aksaray Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü evlerinde güldürecek.

İhtiyaç sahibi ailelere paket servislerle ulaştıracağı iftar yemeklerini kendi yemekhanesinde hijyen ve temizlik kurallarını en üst seviyede tutarak üretecek olan belediye ekipleri, ailelere teslimleri iftardan önce düzenli olarak yapacak.

Gönül Belediyeciliği anlayışı ile vatandaşlarına hizmet eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşların evlerine Aksaray’ın yöresel ürünlerinden olan tahinli pideyi göndereceklerini söyledi. Başkan Dinçer, dünya genelinde etkisini sürdüren COVID-19 salgını doalyısıyla yapılacak kalabalık ortamlarla sosyal faaliyetleri gerçekleştiremediklerini belirterek, "Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımızı yapamayınca bizde ihtiyaç sahibi ailelerimize günlük sıcak yemek göndererek iftar saatinde onların sofralarına katkıda bulunmak istedik. Geçtiğimiz Ramazan ayında olduğu gibi bu ramazanda da hemşehrilerimize tahinli pide ikramı ve ramazan pidesi göndereceğiz. Ramazanı şerifin tüm hemşehrilerimize hayır ve bereket getirmesini temenni ediyorum." diye konuştu. 




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23