banner47

Akhisar’ın çevreci tesisine muhtarlardan tam not

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Akhisar’da görev yapan mahalle muhtarlarını ilçede hizmet veren atıksu arıtma tesisi hakkında bilgilendirdi. Başarılı bir şekilde işletilen çevre dostu tesis muhtarlardan tam not aldı.

Akhisar’ın çevreci tesisine muhtarlardan tam not
banner3

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Akhisar Atıksu Arıtma Tesisinde ilçeye bağlı mahalle muhtarlarını ağırladı. Tesiste mahalle muhtarlarına atıksuyun dönüşüm süreci anlatıldı. Mahalle muhtarları çevreci tesisin başarılı bir şekilde işletilmesinden kaynaklı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. 

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, yaptıkları programlarda amaçlarının tesise gelen atıksu ile alıcı ortama bırakılan çıkış suyu arasındaki farkı mahalle muhtarlarıyla paylaşmak olduğunu söyledi. İdare olarak vatandaşa sadece içme suyu temin etmediklerini belirten Çevik, evsel nitelikli atıksuları arıtarak bereketli havzaları koruma altına aldıklarının altını çizdi.

 

Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bünyaniosmaniye Mahalle Muhtarı İhsan Gümüş, daha önce tesisi böyle kapsamlı gezmediklerini belirterek; kirli suyun neredeyse içilecek su gibi tesisten çıkmasının muazzam bir şey olduğunu söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23