banner47

Zabıta 190 Yaşında

Yeniçeri Ocağı’nın 1826 yılında kapatılmasıyla oluşturulan Zabıta Teşkilatı, bu yıl kuruluşunun 190. Yıldönümünü kutluyor.

Zabıta 190 Yaşında
banner3

Yeniçeri Ocağı’nın 1826 yılında kapatılmasıyla oluşturulan Zabıta Teşkilatı, bu yıl kuruluşunun 190. Yıldönümünü kutluyor. Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Dönmez ’de Zabıta Haftası Kuruluş Yıldönümü Haftası kutlamalarına Atatürk Anıtına Çelenk koyarak başladı. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol’un yanı sıra Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı da makamında ziyaret eden Zabıta Müdürü Abdullah Dönmez, Başkan yardımcısı ve Belediye Başkanına Gül takdim etti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Gül Demetini aldık, sizlerden Gül gibi Gemlik istiyoruz” esprisini yaparak, Zabıtanın Belediyelerin aynası olduğunu vurguladı.

Halkın sağlığı ve huzuru için 365 gün, günde 24 saat aralıksız hizmet veren Zabıtaya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Sizler halka en yakın belediye temsilcilerisiniz. Canla başla, bu kentin esenliği, refahı ve mutluluğu için çalışmalarımızı hep birlikte devam ettireceğiz. Kuruluş Yıldönümünüz kutlu olsun” dedi. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol’da, “Zabıta teşkilatları bizim elimiz ayağımız. Belediye’nin tüm daire ve birimleri arasındaki en önemli bağlantısı olan kurumumuzdur” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2016, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER