banner50
banner47

Yeni Adliye'de İlk Mesai Başladı

Geçtiğimiz cuma günü taşınma işlemleri başlayan Gemlik Adliyesi, bugün yeni binasında mesaiye başladı.

Yeni Adliye'de İlk Mesai Başladı
banner3

Geçtiğimiz cuma günü taşınma işlemleri başlayan Gemlik Adliyesi, bugün yeni binasında mesaiye başladı.

Hisar Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl törenle temeli atılan Yeni Gemlik Adalet Sarayı binasında bu sabah mesai başladı. Gemlik Hisar Mahallesinin en hâkim tepelerinden birinde yükselen, yaklaşık 10 dönüm arazi üzerinde yapılan 6 katlı Yeni Gemlik Adalet Sarayı, gerek manzarasıyla, gerekse konumuyla göz doldurdu. 

Taşınma işlemlerinin henüz devam ettiği gözlemlenen Gemlik Adalet Sarayı'nda tüm personel biran önce yerleşebilmek, daha iyi hizmet verebilmek için canla başla çalışıyor.

Başsavcı Ali Ülger, "Gemlik Adliyesi farklı yerlerde hizmet verdi. Son olarak da altı dükkan olan bir binada kirada hizmet vermeye çalışıyordu. Binanın fiziki ve güvenlik şartları uygun değildi. Aynı zamanda yıllık kamuya maliyeti 275 bin TL. Hüküm veya tutuklama kararı verdiklerimiz kişilerin ailesinin arasından geçmek zorunda kalıyorduk. Güvenlik imkânları olmadığından adliye polisimiz İdris Büyükdönmez'i adliye binamız önünde şehit vermiştik. Yeni binamızın fiziki ve güvenlik olanakları en üst seviyede. Taşınma işlemlerimiz devam ediyor. Ufak tefek eksikliklerimiz var en kısa sürede tamamlayacağız." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2019, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER