banner47

Ünlü Oyuncular Kavlak Zeytin'i ziyaret etti

Ünlü oyuncular Bülent Şakrak ve Alper Baytekin Kavlak Zeytin'i ziyaret etti.

Ünlü Oyuncular Kavlak Zeytin'i ziyaret etti
banner3

Ünlü oyuncular Bülent Şakrak ve Alper Baytekin Kavlak Zeytin'i ziyaret etti.

Ziyarette ünlü oyunculara firma sahibi Kadir Kavlak ve Volkan Arda eşlik ederken, zeytinyağının sıkılması ile ilgili kendilerine bilgiler aktardı.

Kavlak; "Bizleri ziyaretleri ile onurlandıran Bülent Şakrak ve Alper Baytekin'e teşekkür ediyoruz. Kendiileri de pek çok ünlü gibi Kavlak Zeytin'i yakından takip edip, tercih edenlerden. İstanbul dönüşünde bizleri ziyaret eden ikili ile zeytin ve zeytinyağı eşliğinde kahvaltı edip, fabrikamızı gezdik. Üretim aşamalarımızı tek tek kendilerine gösterdik. Bülent Şakrak, Gemlik çocuğu olduğu için hiç yabancı değil. Hijyenik bir ortamda üretim yaptığımız için bizlere teşekkür ettiler." şeklinde konuştu.

İstanbul'a dönerken hep Kavlak'a uğrayıp zeytin ve zeytinyağı aldığını ifade eden Bülent Şakrak; "Kadir benim çok sevdiğim dostlarımdan bir tanesi. Uğramazsam olmazdı, Bazen yerinde bulamıyorum ama, bugün denk geldik, oturduk kahvaltımızı da yaptık. Yeni yağ haneye hayırlı olsun diyememiştim, hem hayırlı olsun dedik, hem de yeni zeytin sezonunun bereketli geçmesi temennilerinde bulunduk." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2019, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23