banner47

Son dakika.! Gemlik’te deprem

Gemlik'te de şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olan depremin şiddeti 5.5 olarak kaydedildi.

Son dakika.! Gemlik’te deprem
banner3

Gemlik'te de şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olan depremin şiddeti 5.5 olarak kaydedildi.

Gemlik'te de şiddetli hissedilen bir deprem meydana geldi. 5.5 şiddetinde meydana gelen depremin merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olarak açıklandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, saat 10.21 sıralarında Manisa'nın Saruhan ilçesinde 9.29 kilometre derinlikte 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem Bursa'nın yanı sıra  İzmir, Muğla, Balıkesir, İstanbul ve Aydın'da da hissedildi. 

Deprem nedeniyle bazı vatandaşlar binaları panikle terk ederken, kimileri de telefonla yakınlarını aradı.

Depremin hasar ve can kaybına neden olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ''İlk tespitlere göre yıkım gözükmüyor'' dedi. Ancak ulaşamadıkları yerlerinde olduğunu belirtti. 

BAKAN SOYLU: ŞU ANA KADAR HASAR İHBARI GELMEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Manisa Saruhanlı'da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Merkez üssü Manisa Saruhanlı, büyüklüğü 5.5 olan depremde Saruhanlı merkezde yapılan taramalarda şu ana kadar herhangi bir hasar tespiti ve ihbarı gelmemiştir. Kırsal taramalar devam etmektedir. Manisa Valiliğimiz ve AFAD kamuoyunu bilgilendirmeye devam edecektir. Geçmiş olsun" dedi. 

MANİSA VALİSİ: HASAR İHBARI YOK

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ise yaptığı açıklamada "Şu ana kadar Valiliğimize intikal eden bir hasar ihbarı yok" ifadelerini kullandı. 

Ayrıntılar geliyor...

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23