banner47

Sebile Altın markası artık Gemlik’te

Bursa’nın sevilen kuaför markalarından biri haline gelen Sebile Altın Hair & Makeup Studio, Gemlik’te  düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Sebile Altın markası artık Gemlik’te
banner3

Açılış konuşmasını Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki yaptı. Beki konuşmasında; “Değerli esnaf kardeşlerim, sevgili misafirler öncelikle esnafımızı yalnız bırakmadığınız ve destek verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bursa’dan kalkıp Gemlik’imize gelerek, esnafımıza sahip çıkan ve destek olan Bursa Kuaförler Odası Başkanı Saliha Geçici başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu kadar güzel ve özel bir konseptle bu güzel işletmeyi açan Sebile Altın hanımefendiyi de yürekten kutluyorum. Bol kazançlar diliyor, Gemlik’imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bursa Kuaförler Odası Başkanı Saliha Geçici’de yapmış olduğu konuşmasında; “Bursa Kuaförler Odası Başkanı olarak Gemlik’e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sebile Altın gerçekten çok özel bir markadır. Kendisini yıllardır tanıyorum, Gemlik böyle bir markanın kıymetini bilmeli, Gemlik gerçekten çok şanslı, Gemlik’e ve Gemlikli kadınlara tekrar tekrar hayırlı olsun demek istiyorum“ dedi.

Doktor Ziya Kaya Mahallesi 4 Nolu Aralık Sokak’ta hizmete giren Sebile Altın Hair & Makeup Studio, 3 katlı bir işletme, özel mimarisiyle göz dolduran kuaför salonu hem vip hizmet verirken hem de aynı zamanda deniz manzaralı terasında misafirlerini ağırlayacak.

Muhtar Firarda sunucusu Karacaali Mahallesi Muhtarı Göksal Noca’ya özel açıklamalarda bulunan Altın, “Öncelikle GemlikLife ailesine ve açılışımıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Gemlik’e çok farklı bir hizmet anlayışı getireceğiz. Vip hizmetlerimizle de kadınlarımız gerçek farkı görecekler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2021, 17:11

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mazlum demir
Mazlum demir - 3 yıl Önce

Gerçekten Gemlik çok şanslı çok iyi bir kuaför geldi bilgisi ile aldığı eğitimle tam donanımlı yeni saç stilleri Gemlik bayanları gerçekten çok şanslı Sebile altına ayırlı uğurlu olsun bol şanslar dilerim İyi kazançlar dilerim

SIRADAKİ HABER