banner47

Sahil Balıkçısı Balıkpazarı'nda açıldı

Sahil Balıkçısı Balıkpazarı'nda açıldı
banner3

Gemlik'in sevilen esnaflarından Ercan Çelebi ve Batuhan Köktürk işbirliği ile Balıkpazarı'nda açılan Sahil Balıkçısı bugün düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Açılışa Gemlik Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, CHP Gemlik İlçe Başkanı Şükrü Aksu, AK Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, belediye meclis üyeleri, esnaflar ve işletme sahiplerinin yakınları katıldı.

Açılış konuşmasını Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki gerçekleştirdi. Beki konuşmasında; "Balıkpazarı'nın gerçekten böyle bir işletmeye ihtiyacı vardı, bu ihtiyacı giderdikleri için işletme sahiplerimize teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Ayrıca bugün buraya gelerek esnafımıza destek olan siyasi partilerimizin değerli temsilcilerine, meclis üyelerimize ve esnafımıza teşekkür ediyorum. Sahil Balıkçısı Gemlik'e hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Sahil Balıkçısı, Balıkpazarı Mahallesi Atatürk Kordonu Bulvarı No:36'da hizmet veriyor. Ayrıca hem çiğ hem de pişmiş balık seçeneklerinin bulunduğu mekanda, paket servislede ev ve işyerlerine de servis yapılıyor. Sipariş hattı : 0533 193 79 14

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23