banner47

Ramiz Müdür Artık İnegöl'de

Bir dönem Gemlik'te başarılı işlere imza atarak ve samimi kişiliği ile Gemlik halkının takdirini ve sevgisini kazanan Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin İnegöl Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Ramiz Müdür Artık İnegöl'de
banner3

Bir dönem Gemlik'te başarılı işlere imza atarak, 15 yılını Gemlik'e adayan ve samimi kişiliği ile Gemlik halkının takdirini ve sevgisini kazanan Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin İnegöl Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Bursa'nın en büyük ilçelerinden biri olan İnegöl'e terfi alarak üçüncü sınıf emniyet müdürü olarak görev yapacak olan Ramiz Erçetin'in haftaya yeni görev yerinde görevine başlaması bekleniyor.

Gerek Gemlik'te gerekse Orhangazi'de asayiş, terör ve narkotik alanlarında yaptığı başarılı çalışmalar ile, aynı zamanda halk ile her zaman iç içe olan Ramiz Müdür kısa sürede her iki bölgeninde sevgisini kazanmıştı. 

Ramiz Erçetin'in İnegöl'e atanması ile boşalan Orhangazi Emniyet Müdürlüğü görevine ise Bursa Emniyet Müdürlüğünde Narkotik Şube Müdürü Halis Erdoğan atandı.

Erçetin, GemlikLife'a yaptığı açıklamada; "İnegöl'e atandım ama ben Gemlik'i çok seviyorum. O yüzden buradaki düzenimi bozmak istemiyorum. İşlerimiz yoğun olsa bile hafta sonlarını mutlaka Gemlik'te geçireceğim. Komple İnegöl'e taşınmayacağım." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2018, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28