banner47

Özel Nadide Atamer Anaokulu Manastır'da Açıldı

Gemlik'te eğitime yaptıkları yatırımlarla bilinen Nadide Atamer, yeni anaokulunu Manastır Kültür Merkezi'nin hemen karşısında, bugün gerçekleşen törenle açtı.

Özel Nadide Atamer Anaokulu Manastır'da Açıldı
banner3

Gemlik'te eğitime yaptıkları yatırımlarla bilinen Nadide Atamer, yeni anaokulunu Manastır Kültür Merkezi'nin hemen karşısında, bugün gerçekleşen törenle açtı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Açılış programına Bursa Vali Yardımcısı ve Gemlik Kaymakam Vekili Mustafa Altıntaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Gemlik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Paşa Ağdemir, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ergün Efendioğlu, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Gemlik İlçe Müftüsü Muammer Turan katıldı. İlçe Müftüsü Muammer Turan'ın duaları eşliğinde açılış  kurdelesi kesildi. Açılışın ardından protokol ve açılışa katılanlar Özel Nadide Atamer Anaokulu'nu gezdi.

 

 

Gemlik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan açılış konuşmasında, "Okul öncesi eğitim, okula başlayan çocuklarda oldukça olumlu etkiler yaratmaktadır ve çocuklarımızı okula hazırlamaktadır. Bu yüzden bu alanda yatırımlarını artıran Nadide Atamer Hanımefendi'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt ise ; "Özel Nadide Atamer Anaokulu'nun tüm Gemlik'e ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; "Yatırımlarını çocuklardan yana ve geleceğimizden yana kullanan değerli insan Nadide Atamer'e şükranlarımızı sunuyoruz. Şuan açılışını yaptığımız kurum bizler için oldukça kıymetli. Kendilerine ve tüm Gemlik'e hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz." dedi.

Bursa Vali Yardımcısı ve Gemlik Kaymakam Vekili Mustafa Altıntaş; "Gerçekten çok kıymetli bir kurumun açılışını yapıyoruz. Çocuklarımızın gelişimi için okul öncesi eğitim çok önemli. Yakın bir zamanda okul öncesi eğitimimiz de zorunlu hale gelecek. Bunun farkında olarak çocukların gelişimine destek verecek olan bu kurumumuzu yürekten kutluyoruz. Vatanına milletine yararlı bireyler yetiştireceklerinden şüphemiz yok. Özel Nadide Atamer Anaokulu başta Gemlik olmak üzere ülkemize hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri anaokulunu gezerken, Altıntaş eğitim gören çocuklarla yakından ilgilendi. Boyama yapan çocuklara ne kadar güzel boyama yaptıklarını belirtirken onlarla yakından ilgilenen öğretmenlerine de teşekkürlerini bildirdi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2016, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER