banner47

O otopark artık ücretli!

Gemlik'te uzun yıllardır Gemlik halkının ücretsiz kullandığı otopark bundan böyle ücretli olacak.

O otopark artık ücretli!
banner3

Hamidiye Mahallesi Menekşe Sokak'ta bulunan ve uzun zamandır ücretsiz olarak vatandaşların kullandığı otopark artık ücretli olacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş tarafından düzenleme çalışmalarının başlatıldığı otopark alanında çitler çekildi, ücret tarifesi de o çitlere asıldı.

Gemlik şehir merkezinin en çok kullanılan otoparklarından biri olan otoparkın ücretli hale gelmesi, otoparkı kullananları ise adeta ikiye böldü. Bir kesim otoparkın ücretsiz olması gerektiğini savunurken, bir kesim ise ücretli olması düzenin ve güvenliğin gelecek olmasından dolayı doğru bir karar olduğunu ifade etti.

İstiklal Caddesi'nin hemen arkasında bulunan otoparkın düzenleme çalışmaları Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başladı, çok yakın bir zamanda faaliyete geçmesi bekleniyor.

Otopark çitlerine asılan ücret tarifesinde ise 08.00-24.00 saatleri arasında günlük 10TL olacağı belirtilmiş.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2022, 18:03

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir Sarıkaya
Kadir Sarıkaya - 2 yıl Önce

Ben arabamı uzun vadeli belki altı ay belkide bir seneliğine koymak istiyorum her ay kira bedelini otomatik taliöatla hesabınıza ödemek istiyorum bu mümkünmü? Koşul ve şartlarınız ney beni aydınlatırsanız çok menmun olurum

SIRADAKİ HABER