banner47

MHP'den Eşref Kolçak Önerisi

2019 yılında hayatının büyük bölümünü geçirdiği Gemlik’te vefat eden ve mezarı da Gemlik'te olan sinema sanatçısı Eşref Kolçak’ın anılması ile alakalı Milliyetçi Hareket Partisi, Gemlik Belediye Meclisine önerge sundu.

MHP'den Eşref Kolçak Önerisi
banner3

Yapımının tamamlanması beklenen amfi tiyatroya Eşref Kolçak isminin verilmesi dahil Kolçak ile alakalı çeşitli önerilerde bulundu.

MHP’nin yazılı önergesi şu şekilde; ‘’ Türk sinemasının duayen isimlerinden Eşref KOLÇAK’ın vefat yıldönümü olan 26 mayıs tarihinde ilçemizde Eşref KOLÇAK’ı anma etkinlikleri düzenlenmesini (paneller, üniversitelerin radyo ve televizyon bölümleri ile iletişime geçilerek sanatsal etkinlikler düzenlenmesi, Eşref KOLÇAK sinema ödülleri verilmesi, ilçemizde yapılması gündemde olan şehir müzesinde Eşref KOLÇAK’IN kişisel eşyalarının bir kısmının sergilenmesi için bir yer ayrılması vb.) etkinlikler ile anılmasını ayrıca ilçemiz kayıkhane mevkiinde yapılan anfi tiyatroya Eşref KOLÇAK anfi tiyatrosu isminin verilmesini talep ediyoruz. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz etkinlikler ile ilçemizi ulusal gündeme böyle güzel programlar ile getirmiş oluruz.Önergemizin gündeme alınmasını talep ediyoruz.’’

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER