banner47

MADO Gemlik'te yeni yüzüyle hizmete girdi

Gemlik'in sevilen iş insanlarından Fatih Ayvaz tarafından devralınan ve yenilenen konseptiyle bugün hizmete giren MADO çok beğenildi.

MADO Gemlik'te yeni yüzüyle hizmete girdi
banner3

Gemlik'in sevilen iş insanlarından Fatih Ayvaz tarafından devralınan ve yenilenen konseptiyle bugün hizmete giren MADO çok beğenildi.

Türkiye'nin en büyük markalarından biri olan Mado'nun tüm ürünlerinin bulunduğu Gemlik şubesi bugün açılışa katılan tüm misafirlerinden tam not aldı.

Gemlik iş, siyaset ve spor camiasının bir araya geldiği açılış programında, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şaban Fethi Yıldız, AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Gemlik Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, Gemlik Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu, Akran Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda kişi katıldı.

Açılış konuşmasını ise AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık gerçekleştirdi. Işık konuşmasında; "Bu prestijli markayı tekrar restore ederek yeni bir konseptle işletme sahibi Fatih Ayvaz'a tüm Gemlik adına teşekkür ediyorum. Rabbim bol bereketli hayırlı işler versin kendisine. İnşallah kazasız belasız işletme yoluna devam eder. Tüm Gemlik halkıda burdan istifade eder. Tekrar hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2021, 16:45

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER