banner47

Kumla’da taş parke atağı

Kumla içinde yollara belediye eli değiyor.

Kumla’da taş parke atağı
banner3

Kumla içinde yollara belediye eli değiyor.

Gemlik Belediyesi, yaz aylarında uzak köylerden başlattığı yol çalışmalarını Gemlik’in çeşitli mahallelerinde sürdürüyor. Kış başlamadan girmeden tamamlanan arazi yollarında özellikle zeytin hasadına gidenler toz, toprak ve çamurdan kurtulurken diğer mahallelerde Gemlik’e yakışan yollar hızla tamamlanıyor.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Gemlik Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Kumla’da uzun süredir tadilat bekleyen yollara el attı. Önceki yol çalışmalarında ortaya çıkmış çeşitli aksaklıklar nedeniyle engebeli, toz ve çamur birikmesinin meydana geldiği düzensiz yollarda gerekli iyileştirmeler başladı.

Çalışmalar dört sokakta sürüyor

Kumla’da özellikle yaz aylarında çevredekilerin zorlanmasına neden olan yollarda ekipler hummalı çalışmalar gerçekleştiriyor. Beşinci durak arkası olarak bilinen bölgede Nergis Sokak, Durak Sokak, 1. Çiçek Sokak ve Gazi Sokak’ta taş parke çalışmaları tamamlanıyor. Önce bozuk ve kırık, eksik parkeleri kaldıran ekipler, sonrasında uygun hale getirilen zemin üzerine döşeme işlemini gerçekleştiriyor. Fen İşleri ekiplerinin verdiği bilgiye göre çalışma sonunda 2500 metrekare büyüklüğünde bir alan tamamen yenilenmiş olacak.

Çalışmaların bir ay içinde tamamlanması beklenirken ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de taş parke döşeme işlemlerinin devam edeceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23