banner47

Kumla'daki kazada facia teğet geçti!

Küçükkumla-Armutlu yolunda meydana gelen trafik kazasında ölen yada yaralanan olmazken, kazaya karışan tır ve minibüste maddi hasar meydana geldi.

Kumla'daki kazada facia teğet geçti!
banner3

Küçukkumla'da sabah saatlerinde meydana gelen kazada, tır ve bir minibüs aynı yönde ilerlerken, önde yolda bir anda duran minibüse arkadan gelen tır sürücüsü kendini sağa atıp kurtarmaya çalışsada yol kenarında bulunan su kanalına düşüp direksiyon hakimiyetini kaybedince, Canik Engelliler Yardımlaşma Derneği'ne bağlı resmi minibüsle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle her iki araçda yolun kenarına savruldu. Tır ve minibüste maddi hasar meydana gelirken, tır sürücüsü Hilmi A. 112 ambulans ekipleri ile hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan tır sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası bir süre trafik aksarken, trafik ekipleri gelene kadar Küçükkumla Mahallesi Muhtarı Kazım Ata, yoldan geçen araçları tek tek uyararak, yavaş olmalarını sağladı. Trafik polisleri ise kaza ile ilgili tutanak tuttu.

Kazada tırdan yola akan yağlar ise Gemlik Belediyesi ekipleri tarafından temizlenerek olası kazaların olmasını engelledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2021, 13:02

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aycan
Aycan - 3 yıl Önce

Bu kazada babamda arabanın içindeydi
Geçmiş olsun herkese

SIRADAKİ HABER