banner47

Kios TV Yarın Başlıyor

KİOS TV İnternet Televizyonu Yayın Hayatına 7 Mayıs 2019 Salı günü başlıyor.

Kios TV Yarın Başlıyor
banner3

KİOS TV İnternet Televizyonu Yayın Hayatına 7 Mayıs 2019 Salı günü başlıyor.

Serkan Kaynar’ın sahibi olduğu KİOS TV yaklaşık 10 yıldır Gemlik’te açık hava reklamcılığı ve 2 yıldır da GemlikLife'da yaptığı programlar ile tanınıyordu.

İnternet Televizyonu olan KİOS TV sahibi Serkan Kaynar, “daha önce açık hava reklamcılığının yanı sıra GemlikLife'da yaptığı esnaf programları, özel yayınlar ve seçim taksi ile ilçe medyasına renk getiren ve izlenip, beğenilen programlar yaptık. KİOS TV ile ekranların yeni yüzü olurken, bu tür programları devam ettireceğiz” dedi.

Platformun ismini seçerken, Gemlik’in mitolojide yer alan ismini kullandıklarını vurgulayan Serkan Kaynar, Gemlik’i tanıtırken, hem yerel hem de ulusal bir imaj sergilemeyi uygun gördüklerini kaydetti. Kaynar, “Gemlik’in uydu yayını yapan bir televizyonu olsun isterdik ancak günümüz şartlarında bu mümkün görünmüyor. Bu nedenle biz de kendi bütçemiz ve sponsorlarımızın desteğiyle yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Gemliklilerin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Biz de GemlikLife Ailesi olarak daha önce birlikte yol yürüdüğümüz Kios TV Ailesi'ne yayın hayatlarında başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER