banner47

İmamoğlu’ndan Gemlik Zeytinine Övgü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaklaşık bir yıl önce Salı Pazarı’nda açtığı Kadıköy Üretici Kooperatifi Pazarı uygulamasının bir benzerini Beşiktaş Ulus’ta açtı. Beşiktaş Ulus Üretici Kooperatif Pazarının açılışını gerçekleştiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gemlik’teki üretici zeytin kooperatiflerin açtığı stantları ziyaret etti.

İmamoğlu’ndan Gemlik Zeytinine Övgü
banner3

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Üretici Kooperatif pazarındaki standları gezerken Muhtarlıklar ve Gıda Daire Başkanı Ahmet Atalık’dan kooperatifler ile ilgili bilgi aldı. Atalık, belediyeler ile yaptıkları toplantı neticesinde Gemlik Belediyesi’nin altı adet kooperatif ile destek sağlayarak üretici kooperatif pazarına hem Cumartesi hem de Pazar günleri kooperatifleri gönderdiğini ifade etti.
 
Gemlik’teki üretici zeytin kooperatiflerinin stantlarını ziyaret eden ve Gemlik zeytinin çeşitlerinden tadan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Umurbey çok güzel bir yer. Bu pazarımız ile birlikte Gemlik zeytini ayağınıza kadar geliyor. Biz de kooperatiflerimize imkan sağlıyoruz” dedi.
 
Gemlikli üreticiler ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın selamlarını iletti.
 
Gemlik zeytininden övgü ile bahseden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu üreticilerin kurduğu stantlardan alışveriş yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2021, 14:02

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER