banner47

Helvacı Ali Gemlik’te Açıldı

Hikayesi 1892 yılına dayanan Helvacı Ali, yeni şubesini zeytinin başkenti Gemlik’te açtı.

Helvacı Ali Gemlik’te Açıldı
banner3

Gemlik yeni sahil girişinde Hacı Osman-Hayriye Okumuş Sahil Camii karşısında, Hükümet Konağı yanında Gemliklilerin ağzını tatlandıracak olan Helvacı Ali, törenle hizmete girdi. Türkiye’nin Helvacısı Asırlık Lezzet 'Helvacı Ali' ülkemizin her yerinde müşterilerine en kolay şekilde ulaşılabilir olmak için günden güne şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Helvacı Ali Gemlik Samet Yenitürk ve Murat Demirhan işbirliği ile açıldı.

Açılış törenine Gemlik protokolü ve Armutlu protokolü yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, Gemlik Belediye Başkan Vekili Mert Dimili, önceki dönem Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, önceki dönem Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit, Ak Parti Armutlu İlçe Başkanı Ayhan Demirelli, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sedat Gürle, Gemlik Kent Konseyi Başkan Vekili Fatih Ustalar, Armutlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Bostancı, Helvacı Ali Genel Müdürü Emir Durmuş, Komagene Çiğ Köfte Bölge Müdürü Mehmet Argadal, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını ise Gemlik Kaymakamı Hasan Göç gerçekleştirdi. Göç konuşmasında; “Bugün Gemlik’imizde güzel bir işletmenin açılışında beraberiz. İşletme hem işletme sahiplerine hem de Gemlik halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Hayırlı ve bol bereketli kazançlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Hamidiye Mahallesi Kumsal Sokak No:1/B’de hizmet veren Helvacı Ali aynı zamanda 05461359700 numaralı telefondan paket servis hizmeti de sağlıyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2021, 17:59

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER