banner47

Harun Kolçak Gemlik'e Defnedilecek

Gemlikli ünlü sinema sanatçısı Eşref Kolçak'ın oğlu, ünlü sanatçı Harun Kolçak akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Harun Kolçak Gemlik'e Defnedilecek
banner3

Gemlikli ünlü sinema sanatçısı Eşref Kolçak'ın oğlu, ünlü sanatçı Harun Kolçak akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Harun Kolçak'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören Harun Kolçak dün akşam 22.55'te hayatını kaybetti. Sosyal medyada son yaptığı paylaşımlar ise herkesi duygulandırdı. Harun Kolçak'ın prodüktör arkadaşı Polat Yağcı ise, "Cenazesi Cuma günü öğlen namazında Teşvikiye'den kalkacak. İkindi namazında da Gemlik'te Gemlik Mezarlığı'nda defnedilecek" dedi.

Türk pop müziğin efsane isimlerinden Harun Kolçak (62) dün akşam 22.45’te hayatını kaybetti. Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören şarkıcı, öğle saatlerinde aşırı kusma şikayetiyle Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. 18.00 gibi fenalaşıp yoğun bakıma kaldırılan sanatçı, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. 

Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Harun Kolçak'ın doktoru Oktar Asoğlu, “Harun Kolçak yaşam savaşını kaybetmiştir yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen… Bütün sevenlerinin başı sağolsun. Hepimizin başı sağolsun. Prostat kanseri ile ilgili görmüş olduğu teravi süreci vardı. Genel olarak vücudun iflasıyla ilgili bir durum. Son yıllarını çok iyi şekilde geçirdi. Bütün sevenleri arkadaşları dostları hepsi burada. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

“HERKESİN ÇOK SEVDİĞİ BİR MÜZİSYENDİ"
Harun Kolçak'ın yakın dostu sanatçı Çelik ise çok üzgün olduğunu belirterek,ö Ben çok üzgünüm. Çok fazla birşey söyleyemeyeceğim. Ülkeye çok güzel şarkılar yapmış, her zaman güzelliklerle dolu naif müzisyen kardeşimizdi. Herkesin çok sevdiği bir müzisyen. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bütün ülkemin başı sağolsun. Bir hafta yada on gün tam hatırlayamıyorum bundan önce bir daha hastaneye yatmıştı o zaman görüşmüştük. Dün hastaneye gelmiş bugün de vefat etmiş.Allah rahmet eylesin. Bütün ülkemin başı sağolsun. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

CENAZE TÖRENİ CUMA GÜNÜ
Harun Kolçak'ın prodüktör arkadaşı Polat Yağcı ise, "Cenazesi Cuma günü öğlen namazında Teşvikiye'den kalkacak. İkindi namazında da Gemlik'te Gemlik Mezarlığı'nda defnedilecek" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 06:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER