banner50
banner47

GTSO'dan Polise Araç Desteği

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası ilçe emniyet müdürlüğüne ekip otosu bağışında bulundu.

GTSO'dan Polise Araç Desteği
banner3

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası ilçe emniyet müdürlüğüne ekip otosu bağışında bulundu.

GTSO'nun meclis toplantısına katılan İlçe kaymakamı Hasan Göç ve emniyet müdürü Abdulkadir Yüce, oda yönetimine ve meclis üyelerine teşekkür ettiler.

Hasan Yıldırım başkanlığında toplanan oda meclisinde, son bir ayda yapılan çalışmalarda anlatılırken, GTSO Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir, özellikle sanayi bölgesinde emniyet müdürlüğümüzün ihtiyacı olan ekip otosunu, meclis ve yönetim kurulu kararları ile aldıklarını ifade ederek, 1897 yılında kurulan  GTSO'nun ülkemizin önce gelen sanayi odaları arasında yer aldığını ifade etti. Ağdemir, Türkiye genelinde 360 oda arasında ilk 60 oda arasında olan ve akredite oda olarak çalışmalarımız tüm üyelerimize yönelik devam ediyor dedi.

Gemlik ilçe emniyet müdürü Abdulkadir Yüce'de  ekip otosou için destek olan oda yönetimine ve meclisine teşekkür ederek, "daha önce 10 km metrekarelik sorumluluk alanında hizmet veren müdürlüğümüz şu anda 17 mahalle ile birlikte 100 km  metrekarelik bir alanda 350 personelle ve büyük bir özveri ile hizmet veriyoruz. Yılda 6-7 bin adli olaya bakan ekiplerimiz oldukça hareketli bir bölgede, yaz döneminde 250 binleri bulan bir nüfus yoğunluğuna hitap ediyor" dedi.

Gemlik kaymakamı Hasan Göç'de tüm kurumları ile Gemlik'in güzel ve yaşanılabilir bir yer olduğunu ifade ederek,  yapılan faaliyetlere destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Ayrıca toplantıda söz alan meclis üyeleri ilçe emniyet müdürlüğünün çalışmalarınından memnuniyetini dile getirdiler.

Meclis toplantısında İlçe emniyet müdürü Abdulkadir Yüce tarafından GTSO Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir'e ve meclis başkanı Hasan Yıldırım'a plaket verilirken, oda yönetimi tarafından da Müdür Yüce ve Kaymakam Göç'e hediye verildi.

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER