banner47

Göksal Noca Okan Bayülgen'e konuk oldu

Sosyal medyada fenomen olan, GemlikLife ekranlarında yayınlanan Muhtar Firarda programı ile izlenme rekorları kıran, Karacaali’nin sevilen muhtarı Göksal Noca, tv100'de Okan Bayülgen’in canlı yayın konuğu oldu.

Göksal Noca Okan Bayülgen'e konuk oldu
banner3

Gemlik’in önemli turistik bölgelerinden Karacaali’de iki dönemdir muhtar seçilen, aynı zamanda GemlikLife'da Muhtar Firarda programıyla yüzbinlerce kişi tarafından izlenen Göksal Noca, ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’in canlı yayın konuğu oldu. Bayülgen’in sorularını yanıtlayan Noca Karaacali ve Gemlik’i anlattı.

Yaz aylarında muhtarlık çalışmaları ve renkli kişiliğiyle internet ortamında gündem olan Noca, daha önce Türkiye’nin görmediği bir muhtar portresi çizerek dikkatlerini üzerine çekmişti. Okan Bayülgen, ünü ulusal basına yansıyan Noca’yı programına davet etti.

Muhtar Noca, yaklaşık iki saat süren programda Bayülgen’in sorularını yanıtladı. “Herkesin cenazesinde ağlayan, herkesin düğününde oynayan bir muhtarım” diyen Noca “Büro muhtarı değilim. Köyde büroda oturulmaz. Doğma büyüme Karacaaliliyim. Muhtar, yedi gün 24 saat muhtardır. Herkesin annesi babasıdır” dedi.

Karacaali ve Gemlik hakkında da bilgi veren Noca, “Çok zeytin ağacımız var. Gemlik zeytini. Köyümüzde kadın girişimciler derneği de kurduk. Kadınlar üretim yapıyor yöresel ürünler satıyorlar. Gemlik Belediyemizin her zaman desteğini görüyoruz. Gerek muhtarlıklar, gerek Park ve Bahçeler, gerek Fen İşleri gerekse Temizlik işleri müdürlüklerimiz, bizleri hiç bekletmeden, telefonla işlerimizi çözüyorlar. Dolu yağışı zeytinlikleri vurduğu zaman belediyemiz üreticimizin yanında oldu. Belediye başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Noca aynı zamanda: "Programımızın yapımcısı ve yönetmenleri Feyzi Sarıkaya ve Umut Yiğit'e de çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde çok güzel projelere imza atıyoruz. Aynı zamanda Muhtar Firarda'dan kazandığımız gelirin büyük bir kısmını da yardıma muhtaç ailelere ve ihtiyaç sahibi çocuklara harcıyoruz. Bundan dolayı da çok gururlu ve huzurluyuz." dedi.

Muhtar Noca Okan Bayülgen’e Gemlik zeytini ve Bursa ipeğinden şal hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2021, 13:22

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER