banner47

Gemlik’te ilk kez ‘Talk Show’ sahnelenecek

Feyzi Sarıkaya tarafından 5 Şubat 2023 Pazar günü Gemlik Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde organize edilen “Abur Cubur Show” isimli talk show programı Gemlik’te bir ilk olma özelliği taşıyor.

Gemlik’te ilk kez ‘Talk Show’ sahnelenecek
banner3

Peki bu talk showun konuğu kim ? Ekranların ve sahnelerin sevilen yüzü Berkay Tulumbacı ve  SENSİN sevgili seyirci!

Rastgele seçecekleri “Gecenin Konuğu” olman için sizleri karşılarında görmek ve beraber gülmek ister abur cubur kişileri. Turneye giderken nerede oynuyoruz dan önce nerede ne yiyoruz sorusunun temsilcileri; Rüştü Onur Atilla ve Doğan Akdoğan yıllardır süren hoş sohbetlerini  bu sefer sahneye taşıyorlar...

Yemekten sanata, aşktan baklavaya, anılardan döviz kurlarına, hayat koşturmacısından pide kuyruğuna kadar her şeyi konuşmak istiyorlar. Uzaktan bakıldığında bildik bir “Talk Show” olarak görünen bu etkinlik yakından bakınca samimi bir muhabbet ortamına dönüşüyor. Sohbetin yanında şarkılar, yarışmalar, doğaçlama oyunlar ve meydan okumalar da bilete dahil.

Biletler şimdi %20 indirim avantajıyla ön satışa çıktı. 0535 290 86 87 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilir biletlerinizi temin edebilirsiniz.

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28