banner47

Gemlikli Prof.Dr.Senay Yürür Karslıoğlu Rektör Yardımcılığına Atandı

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevine Gemlik Karacaali'li Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Örgütsel Davranış Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu atandı.

Gemlikli Prof.Dr.Senay Yürür Karslıoğlu Rektör Yardımcılığına Atandı
banner3

Gemlik Karacaali'de doğup büyüyen, Gemlik Lisesi eski öğretmenlerinden Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Balıkesir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Ana Bilim Dalı, Yönetim ve Organizasyon Bilim Dalı’nda 1999 yılında, Doktora eğitimini ise “Ödüllendirme Sistemleri ile Örgütsel Adalet Arasındaki İlişkilerin Analizi ve Bir Uygulama” adlı teziyle aynı kürsüde tamamladı.

1996-2008 yılları arasında Uludağ Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programında Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Yürür Karslıoğlu, aynı dönemde program başkanlıkları ve çeşitli idari görevlerde bulundu.

2009-2012 yılları arasında Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi olarak görev yapan Senay Yürür Karslıoğlu 2012 yılında Doçentlik unvanını aldıktan sonra YÖK bursuyla İngiltere Leeds Beckett Üniversitesinde misafir araştırmacı olarak bulundu. Profesör unvanını 2018 yılında almış olan Yürür Karslıoğlu ayrıca Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İşletme Doktora Program Koordinatörlüğü, İnsan Araştırmaları Etik Kurul Üyeliği, Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu Üyeliği gibi görevleri de bulunmakta. Bunun yanı sıra 2013 yılından bu yana Bahçeşehir Üniversitesinde Misafir Öğretim Üyeliği yapan Yürür Karslıoğlu, 2021 yılı başından itibaren de TOBB Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı olarak görev yapmakta.

Bilimsel yayınları arasında çok sayıda makale, kitap bölümü ve kitap editörlüğünün yanı sıra ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan 30’u aşkın bildirisi bulunmaktadır. Senay Yürür Karslıoğlu üniversite içinde ve dışında gerçekleştirilen bilimsel kongre, konferans, panel ve sempozyumlarda dönem başkanlığı gibi önemli görevler yerine getirmiş olup, birçok bilimsel dergide hakemlik yapmaktadır.

Gemlik'in gururu olan Prof.Dr.Senay Yürür'ü GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya ve GemlikLife Genel Müdürü Volkan Arda ziyaret etti.  Biz de GemlikLife olarak Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2022, 13:31

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
Senay Yürür
Senay Yürür - 2 yıl Önce

Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim. Gemlikli ve Karacaali köylüsü olduğum için hep gurur duydum. Bu görevimde yanımda olmanız çok değerli. Desteğinizle güzel işler yapabilmek dileğiyle. Saygılar selamlar.

SIRADAKİ HABER

banner22

banner23