banner47

Gemlikli Kadınlar Matine’de Gönüllerince Eğlendi

Dün akşam Gemlik Sakallı VİP Salon’da, Hande Niran Demirkan organizatörlüğünde gerçekleştirilen kadınlar matinesinde Gemlikli kadınlar gönüllerince eğlendi.

Gemlikli Kadınlar Matine’de Gönüllerince Eğlendi
banner3

İlk olarak zenne Arif Saçlı’nın sahne aldığı gecede kadınlar, oryantal dans şovlarıyla adeta büyülendikten sonra, Türkiye’nin en çok eğlendiren adamı olarak bilinen PAU sahne aldı.

Pau’nun şarkılarıyla kadınlar hem göbek attı, hem de halay çekti. Gemlikli kadınların enerjisini çok sevdiğini dile getiren Pau; “Hande Hanım’ın organizasyonuyla tekrar Gemlik’te olmaktan mutluluk duyuyorum, gerçekten Gemlikli kadınların enerjisi müthiş.” dedi. Gecede aynı zamanda Hande Niran Demirkan, Starliçe Organizasyon olarak PAU’ya Türkiye’nin En Sevilen ve Eğlendiren Adamı ödülü takdim etti.

Gecede GemlikLife Yazı İşleri Müdürü Umut Yiğit GemlikLife adına Yılın Basın Değeri ödülünü alırken, GemlikLife yapımlarından biri olan Muhtar Firarda isimli programının sunucusu Göksal Noca’da Yılın En İyi Gezi Programı ödülünü aldı.

Gecenin mimarı Starliçe Organizasyon Terzioğlu Modaevi tarafından dikilen elbisesi ile Hande Niran Demirkan ise; “Matineye katılan tüm kadınlara teşekkür ediyorum, herkesin gönlünce eğlenmesi bizi çok mutlu etti. Geceye destek olan yanımda olan arkadaşlarıma, Arif Saçlı’ya, Pau ve ekibine, GemlikLife ekibine ve sevgili Karacaali Mahallesi Muhtarı Göksal Noca’ya katılımları ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Yeni organizasyonlarda görüşmek üzere.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2021, 10:19

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER