banner47

Gemlik'e e-scooter mı geliyor?

Türkiye'nin en büyük elektrikli scooter kiralama firmalarından olan 'Biri' sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla Gemliklileri heyecanlandırdı.

Gemlik'e e-scooter mı geliyor?
banner3

Biri firmasının sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraflarda elektrikli scooter ile test sürüşünü başkanlık binası içerisinde yapan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ın fotoğrafını görenler son yılların en popüler ulaşım araçlarından olan elektrikli scooterın Gemlik'e gelecek olmasından duydukları mutlulukları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Yapılan paylaşımda "Gemlik'e Biri geliyor" diyen 'Biri' firması Gemlik'te özellikle gençleri heyecanlandırdı.

Türkiye'deki en büyük rakibinden daha ucuza kiralanabilen Biri scooterda başlangıç ücreti 1,90TL dakika başı ücreti ise sadece 0.30 kuruş. Online uygulaması üzerinden QR kod ile ödeme yapılıp kilidi açılan scooter Türkiye'nin bir çok noktasında ulaşım aracı olarak kullanılıyor. Çevre kirliliği yapmaması ile de çevrecilerin desteklediği elektrikli scooter Gemlik'e ne zaman gelecek merak konusu.

Öte yandan konu ile ilgili Gemlik Belediyesi'nden edinilen bilgilere göre, Firma ile görüşmelere başlandığı. Test sürüşlerinin yapıldığı, Gemlik'imize de çok yakışacağı düşünüldüğü. Ancak şuanda yasal prosedür ve işlemleri üzerinde araştırma yapıldığı, uygun görülürse Gemlik'imize kazandırılacağı bilgisine ulaşıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2021, 10:09

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER