banner47

Gemlik Voleybolda Grup Birincisi Oldu

Gemlik Basketbol Kulübü Voleybol branşı olarak katıldığı bölgesel liginde rakiplerini yenerek grup 1.cisi oldu.

Gemlik Voleybolda Grup Birincisi Oldu
banner3

Gemlik Basketbol Kulübü Voleybol branşı olarak katıldığı bölgesel liginde rakiplerini yenerek grup 1.si oldu.

10/11/12 Şubat tarihlerinde düzenlenen 1 grup müsabakalarında gösterdiği performans ile  Gemlik Voleybol takımı  YENİŞEHİR GELİŞİM SPOR’ u 3:0    -  KOCAELİ YAHYA KAPTAN ını 3-0  - BİLECİK 1308 OSMANELİ BELEDİYESİ ni  3-0 DÜZCE HALK EĞİTİM MERKEZİ ni 3-0 gibi net skorlar ile yenerek adını 2.tur grup maçlarına yazdırdı.

Gemlik Basketbol Kulübü Voleybol Şube sorumlusu Necdet Yılmaz, Gemlikli gençler sayesinde iyi galibiyetler elde ettik. Öncelikle bu başarıda en büyük emekleri  olan Başkanımız Berkay BULUT,  Menajerimiz Yahya GÜMÜŞ  Hocalarımız Allattin TOPÇU , Ender YAYLI ,Emine ERDEM ve sporcularımızı kutlarım .Gemlik adına daha büyük başarılar kazanmak için  başarılarının devamını dilerim. Bu grubu  lider bitirdik şimdi hedefimiz 2.grup maçlarından alacağımız başarılı sonuçlar sonunda adımızı lig gruplarına yazdırmak olduğunu ifade etti.

İyi sonuçlar almamızda katkısı büyük olan sporcularımı kutlarım ‘’ diyen  Gemlik Voleybol  branşı baş antrenörü   Emine ERDEM  Gemlik adına güzel sonuçlar aldık .Bundan sonra aynı başarıyı 2.gruplarda da göstermek istiyoruz bu hedefimizde Gemlik Halkının yanımızda olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

 Takım kaptanı Mehmet ÇAKIR  uzun yıllardır Gemlikli gençler olarak emek verdiğimiz  voleybol takımımızın başarılı sonuç alarak grubu  1. Bitirmesi bizi çok mutlu etti . Bu başarının mimarı olan Şube Başkanımız Necdet Yılmazı bize güvenerek destek olmasından dolayı kutlarım.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2017, 05:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28