banner47

Gemlik'te Sinema Filmi Çekiliyor

Yönetmenliğini Sümeya Kökten'in yaptığı 'Kısır Döngü' isimli sinema filminin çekimleri Gemlik'te başladı.

Gemlik'te Sinema Filmi Çekiliyor
banner3

Yönetmenliğini Sümeya Kökten'in yaptığı 'Kısır Döngü' isimli sinema filminin çekimleri Gemlik'te başladı.

Parçalanmış ailelerin çocuklarının hayatlarının anlatıldığı filmin ilk bölümü Belçika'da çekilirken, ikinci bölümünün tamamı Gemlik'in farklı bölgelerinde çekilecek.

Gemlik'ten bir çok oyuncu ile anlaşan kast ekibi, filmin başrollerinde bile Gemlikli oyunculara yer veriyor.

Filmin yapımcılığını BEL Studio üstlenirken, yardımcı yönetmenliği ise yine bir Gemlikli olan Gemlik Dans ve Sanat Merkezi'nden tanıdığımız İlknur Selçuk üstleniyor.

2019 yılının şubat ayında tüm dünya ile aynı anda vizyona girecek olan filmde GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya ile birlikte Fatma Girik, Işıl Yücesoy, Burak Hakkı ve Oğuz Galeli gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Gemlik çekimlerinin yaklaşık 15 gün süreceği öğrenilirken, filmin galasının ise Bursa'da yapılması bekleniyor.

Yardımcı oyuncu ve figüran oyunculuk için başvurular Gemlik Dans ve Sanat Merkezi'nde devam ediyor.

Sümeya Kökten kimdir?

31 Aralık 1980 yılında Belçika’da doğmuş olan Sümeya Kökten, sinema sektörüne ilk olarak 2008 yılında giriş yaptı. Yapımcılığını ve yönetmenliğini yapmasının yanı sıra senaryosunu yazıp müziklerini hazırlamış olduğu Yasak Hisler isimli sinema filmi ile yalnızca Türkiye’de değil aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki sinemaseverlere ulaşmayı başardı.

2011 yılına gelindiği zaman ise Gizli Yüzler adlı filmin senaryosunu yazdı. Sonrasında ise ikinci filminin çekimleri için 2015 yılına kadar beklenmesi gerekti. Son Bir Dans adlı filmde de senaryo, yapım ve yönetmenlik yaparak kariyerini en iyi şekilde ilerletmeyi de başarmış oldu. Yine aynı sene içerisinde ise Vesvese: Cin Tuzağı filmini yönetti, aynı zamanda senaryosunu yazarak yapımcılığını da yapmış oldu.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2018, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28