banner47

Gemlik'te restoran ve barkod sistemlerinde %50 indirim

Bursa'nın önde gelen bilişim firmalarından Gemlik esnafına büyük jest.

Gemlik'te restoran ve barkod sistemlerinde %50 indirim
banner3

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Bursa'nın önde gelen bilişim firmalarından biri olan Arya Bilişim arasında imzalanan protokolde Gemlik esnafının yüzü gülecek.

Pandemi ile birlikte restoran sektörünün neredeyse tamamı paket servis sistemine dönmüş ancak, dijital olarak alt yapısı olmayan firmalar sıkıntı yaşamıştı. Bilişim sektörünün öncü firmalarından biri olan Arya Bilişim, restoran, paket servis ve adisyon sistemleri ile esnafın işini kolaylaştırmış ve firmaların satışlarını kayıt altına almalarını sağlamıştı. Bursa'da pek çok restoranın tercihi Arya Bilişim şimdi Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine %50 indirim yaparak Gemlik'teki restoranlarında biran önce paket servis ve e-adisyon sistemlerine geçmelerini kolaylaştırdı.

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki; "Arya Bilişim firma sahibi Yusuf Erat'a Gemlik'imizin esnafına böyle bir kolaylık sağladığı için teşekkür ediyoruz. Çağımız artık dijital çağ, bizimde artık bu çağa ayak uydurmamız gerekiyor. Bu sistemler esnafımızın işlerini kolaylaştıran sistemler. Artık bu sistemlere geçmeyenler rakiplerinden geri kalıyor. Sayın üyemiz restoran paket servis ve adisyon sistemlerinde, barkod sistemleri ve e-dönüşüm(eımza,efatura) alanlarında oda üyelerimize özel Arya Bilişim tarafından indirim yapılacaktır. Tüm esnafımızla bu bilgiyi paylaşmak istiyorum." dedi.

Arya Bilişim firma sahibi Yusuf Erat ise; "Firmamızın merkezi Bursa, ancak ben ve ailem Gemlik'te yaşıyoruz. Gemlik bizim evimiz. O yüzden Gemlik esnafına yapabileceğimiz indirimin en fazlasını yapmak istedik. Sağolsun Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız İsmail Beki'de bu projeyi hemen onaylayarak Gemlik esnafının biran önce yararlanmasını istedi. Restoran, paket servis ve e-adisyon programlarımızda %50 indirim uygulayacağız. E-dönüşüm, e-fatura, e-arşiv, KEP'te ise %20 indirim uygulayacağız. Gemlik'e ve Gemlik esnafına hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Arya Bilişim irtibat : 0516 166 18 25

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23