banner47

Gemlik'te bir aile dramı...

Gemlik'te 63 yaşındaki yaşlı annesi ile birlikte yaşayan 43 yaşındaki Hasan Deliçam, tedavi olmayı ve herkes gibi normal bir şekilde yaşamayı bekliyor.

Gemlik'te bir aile dramı...
banner3

Gemlik'te 63 yaşındaki yaşlı annesi ile birlikte yaşayan 43 yaşındaki Hasan Deliçam, tedavi olmayı ve herkes gibi normal bir şekilde yaşamayı bekliyor.

Gemlik'teki yetkililerden, hayırsever iş insanlarından ve tüm Gemlik'ten yardım beklediğini ifade eden Deliçam, "Ben de annem de ikimizde hastayız. İkimizin de tedavileri bir türlü yapılamıyor. Yıllardır tedavi edilmek için çalmadığımız kapı kalmadı. Ama maddi durumumuz olmadığı için bir türlü tedavi olamadık. Tedavi olamadığım ve anneme bakmak zorunda olduğum için çalışamıyorum. Anneme, babamdan kalan 1400TL'lik emekli maaşı ile kirayı ödüyor, hastane masrafları için çektiğimiz krediyi ödüyoruz ve sonunda hiç paramız kalmıyor. Çoğu zaman yiyecek ekmek bile bulamıyoruz. Ordan burdan, aldığım borç paralarla karnımızı doyurmaya ve bitmek bilmeyen ağrılarımıza çare bulmaya çalışıyoruz. Annem kaç defa çaresizlikten intihar etmeyi bile düşündü. Ben artık kendimden geçtim annemin tedavilerinin yapılmasını istiyorum. O iyileşsin ben çalışırım bir şekilde. Ama annemi hastaneye bile yatırmıyorlar, serum bile takmıyorlar. Ağzında diş kalmadı, yemek yiyemiyor, sadece çorba içmekten 28 kiloya kadar düştü. Yetkililerden ilgi ve alaka bekliyoruz. Tedavi edilmeyi bekliyoruz. İş insanlarından ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Biz de artık normal bir şekilde yaşamak istiyoruz. "dedi.

Feriha teyze ise; "Artık çok kötüyüm, intihar etmeyi düşündüm kaç defa. Çaresizlikten mahvolduk. Parasızlıktan tedavi olamıyoruz. Gerçekten ölmeyi çok istedim." dedi.

Hasan Deliçam : 0536 519 87 76

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2020, 07:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23